Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Η νύχτα των θρίλερ

Δεν ήταν μόνο στο Μπουένος Άιρες που έγιναν θαύματα χθες. Στο… υψόμετρο του Εκουαδόρ, εκεί που η αρμάδα του Ντιέγκο έχασε με 2-0 γινόταν ένα μεγάλο ματς για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν την Ουρουγουάη και προηγήθηκαν με τον Βαλένσια στο ’69. Η Ουρουγουάη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη όμως και ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε στο ’69 και το ματς φαινόταν ότι πάει στο Χ.

Όπως και στο Μονουμεντάλ όμως, τα καλύτερα είχαν μείνει για το τέλος. Στο ’93 η Ουρουγουάη κερδίζει απίστευτη μαϊμουδιά πέναλτυ (αν και η σελέστε ζητάει πέναλτυ σε μια προηγούμενη φάση) και όταν η μπάλα ζυγίζει τόνους, ο Ντιέγκο Φορλάν εκτελεί ένα καταπληκτικό πέναλτυ δίνοντας μια μεγάλη νίκη στους Ουρουγουανούς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όπως μπορεί ο καθένας

Ο Αλεσάντρο Μάτρι είχε το όνομα και το λουκ για να κάνει μεγάλη καριέρα ως σπουδαίος Ιταλός σέντερ μπακ, στα βήματα άλλων ομορφόπαιδων τύπου Καναβάρο και Μαλντίνι. Αυτός όμως αποφάσισε να γίνει επιθετικός και παρ’ ότι δεν είναι κακός παίκτης, δεν είναι και ο διακορευτής εστιών που θα ήθελε η Γιουβέντους. Αποτέλεσμα να ψάχνει η […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κοινής Λογικής

Όταν δόθηκε το Μουντιάλ στη Βραζιλία ο ποδοσφαιρικός πλανήτης πίστεψε ότι  το 2014 θα γίνει μια διοργάνωση στη Μέκκα. Λίγους μήνες πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο τα προβλήματα έχουν κάνει ακόμα και εμάς τους πιο ρομαντικούς να σφιγγόμαστε. Οι διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Συνομοσπονδιών, οι καμπάνιες παλιών αστέρων κατά της διοργάνωσης, τα θανατηφόρα εργατικά […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 σχόλια σχετικά με το “Η νύχτα των θρίλερ”

  1. Ο/Η charlie λέει:

    Στο 1:01 φαίνεται ότι ο τερματζής του μαζεύει το δεξί πόδι με το σώμα και χάνει την ισορροπία του ο άλλος. Κανονικότατο πέναλτυ. Από εκεί που ήταν, χωρίς τέρμα, το γκολ ήταν πιο σίγουρο από το να βουτήξει, να περιμένει αν θα το δώσει ο διαιτητής, να το χτυπήσει κάποιος και να μπει.
    Η εκτέλεση του Φορλάν, εκπληκτική.

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Διορθώνω: το αριστερό πόδι του μαζεύει, το δεξί όπως βλέπουμε τη φάση…

  3. Ο/Η Elaith λέει:

    Βαρούχειο ΜΠέναλτυ είναι αυτό. Με στοπ καρέ και τέτοια.
    Μαϊμουδιά για μένα, δεν αλλάζω γνώμη
    🙂

  4. Ο/Η balkou λέει:

    Μα πόσο αντιαργεντίνος πια 🙂 Όχι μόνο πέφτει, αργεί και να το αποφασίσει μάλιστα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *