Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται

Εχθές το βράδυ, στην Σεβίλλη, ο 21χρονος Ντιέγκο Περότι – ο οποίος δεν γνωρίζω αν είναι το ..next big thing του Ισπανικού πρωταθλήματος – καταφέρνει με αρκετή προσπάθεια αν μη τι άλλο, να κάνει ήρωα τον Ίκερ Κασίγιας, αδυνατώντας να σπρώξει σωστά την μπάλα στην άδεια εστία.

Μια μέρα μετά, στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, ο επίσης 21χρονος Θανάσης Παπάζογλου, που το καλοκαίρι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πόλεμο εντυπώσεων μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, κερδίζοντας ένα συμβόλαιο που ούτε στα …πρωινά όνειρα του δεν θα μπορούσε να φανταστεί, καταφέρνει κάτι εξίσου αδύνατο: σουτάρει από την μικρή περιοχή, με την εστία ανυπεράσπιστη και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να μην κάνει καν την βουτιά απελπισίας που επιχείρησε ο Κασίγιας, κι όμως η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται, που λέει και ο πάνσοφος λαός κι αυτό μας το απέδειξε μέσα σε μια εβδομάδα και ο ‘Λόκο’ Αμπρέου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο (κυριολεκτικά) μεθυσμένος διαιτητής

Απ’ όλες τις περίεργες ειδήσεις που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και δεν σχετίζονται με σοβαρά θέματα οι αγαπημένες μου, με διαφορά, είναι αυτές που αφορούν κατορθώματα μεθυσμένων ανθρώπων. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες στην κορυφή αυτής της περίεργης προσωπικής λίστας βρισκόταν οι πέντε Γάλλοι φοιτητές που ξεκίνησαν ένα απόγευμα για ένα “χαλαρό ποτάκι”, όπως όλοι μας, και […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παίκτες εναντίον οπαδών

Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε μετά την τρίτη σερί ήττα της Ιντεπεντιέντε. Για όσους δεν το θυμούνται η ιστορική Ρόχο βρίσκεται στη Β’ Εθνική και προσπαθεί να ανέβει ξανά. Μόνο που με τις τελευταίες εμφανίσεις της έχει μείνει 11 βαθμούς μακρυά από την πρώτη Μπάνφιλντ, ενώ πλέον κινδυνεύει και η τρίτη θέση καθώς απέχει μόλις έναν […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 σχόλια σχετικά με το “Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται”

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στο ματς με την βαλερεγκα μας κουφανε για πρωτη φορα, τωρα επανηλθε! Και ας αφησουμε αυτες τις φασεις, Ας αγνοησουμε οτι οσες φορες ακουμπησε εκανε λαθος επιλογες, ασχημα σουτ εξω απο την περιοχη κλπ. Εχει κανει σε οσο χρονο αγωνιστηκε φετος εστω και ενα καλο σουτ? Μια ολοκληρωμενη προσπαθεια? Νομιζω οτι στα μπαρακια στην χαλκιδικη ταιριαζε πιο πολυ.

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Πάντως, στην φάση του Σάντσες Πισχουάν, ο Κασίγιας κάνει απίστευτη προσπάθεια και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε
    Respect!

  3. Ο/Η balkou λέει:

    Δικαίωση… Ο άνθρωπος είναι χειρότερος κι απ’τον Καπετάνο. Έβαλε εκείνα τα 2 γκολ με τον Ερ.Αστέρα και νομίσαμε ότι βρήκαμε το νεξτ μπιγκ θινγκ. Άγκολος γκολτζής, δεν παίζει πώς να το κάνουμε…

  4. Ο/Η duendes λέει:

    “Το Τανάση” (που έλεγε και ο Δούσαν) ακόμα εξαργυρώνει εκείνα τα δυο γκολ και το γεγονός ότι είναι αψηλός.

    Το τραγικότερο είναι ότι όταν ο Σκόρδας του είπε “πολλά ζητάς όμορφε, για μια 2ετια με 2 γκολ και έναν σοβαρό τραυματισμό”, βρέθηκαν αμέσως κάποιοι να του τα δώσουν για να γεμίζουν πρωτοσέλιδα για το “μεγάλο βήμα της καριέρας” του ψηλού με το καλάμι.

    Ευτυχώς τα ..καλάμια σπάνε εύκολα.

  5. Ο/Η Elaith λέει:

    Πάλι καλά που δεν τον μάζεψε κι αυτόν ο πρίγκηπας μαζί με τα πουλέν του (Ιορντάκε, Καράμπελα, Λεονάρντο)

  6. Ο/Η nik-tornadoros λέει:

    Γιατί το λες αυτό Elaith?
    Με Καράμπελα,Γιάχιτς,Παπάζογλου και Ντουσαν στον πάγκο θα έβγαινες άνετα 4ος και σίγουρα στον τελικό κυπέλλου….Ξεχνάς τον Άρη του 2008?

  7. Ο/Η nick_shortjohn λέει:

    Ζώο…

  8. Ο/Η matador4 λέει:

    Moυ αρεσει που απο τη μια προβαλλεται τα κατορθωματα πιτσιρικαδων σε αλλες χωρες ενω με τους Ελληνες μολις χασουν κανα 2 ευκαιριαρες αμεσως να τους φατε.Ο Παπαζογλου δεν πεταξε τα 2 τεμαχια μονο με τον Ερυθρο Αστερα,αλλα σκοραρε κατα βουληση μεχρι που τραυματιστικε.Εμεινε ενα χρονο εξω,ειναι λογικο να θελει χρονο για να πατησει καλα στο γηπεδο παλι.Οπως επισης θελει και στηριξη,αν δεν θετε να καει το κοπελι…

  9. Ο/Η Elaith λέει:

    Μην τους ακούς. Παλιο-αρειανοί που βγάζουν τα απωθημένα τους είναι…

    :p

  10. Ο/Η duendes λέει:

    @matador4,

    1. Στο ίδιο ποστ γίνεται αναφορά και σε ξένο πιτσιρικά που κατάφερε να χάσει ένα άχαστο – το οποίο είναι και το θέμα μας.

    2. Ο Παπάζογλου ΔΕΝ έχει σκοράρει άλλη φορά πέρα από εκείνο το ωραίο βράδυ με τον Ε. Αστέρα. Εφτά φορές έπαιξε εκείνη την χρονιά χωρίς άλλο γκολ! Το μοναδικό άλλο γκολ που θυμάμαι, το έβαλε πέρσι σ’ενα φιλικό με την Βέρντερ! Τα σχόλια περί καλαμιού έγιναν απλά και μόνο γιατί λόγω ..περιβάλλοντος πόλης, ακούγονται πολλά πέρα απ’το “ψηλό Ελληνικό ταλέντο”.

  11. Ο/Η balkou λέει:

    Ματαδόρ, ας γράψουν ότι ύμνο θέλουν τα παιδιά με την πρώτη ευκαιρία στον Κουτσιανικούλη (παρεπιπτόντως, εντάξει ήρθες καταδρομική στη Λάρισα την προηγούμενη Δευτέρα, όμως το βραδυνό φαγητό ενός επαγγελματία παίκτη είναι τα σουβλακια στον Παράξενο?).
    Ο Παπάζογλου απλά το παιδί δεν μπορεί. Και ο Λαμπριάκος πχ παρουσιαζόταν ως ταλέντο είδαμε ότι δεν. Κάτι παρόμοιο είναι και δαύτος. Φέρτε του χρόνου πίσω τον Αθανασιάδη που δείχνει οτι το’χει το παιδί να τρώμε τα καπέλα μας…

  12. Ο/Η matador4 λέει:

    Kακως εδωσαν τον Αθανασιαδη.Οπως και τον Αναστασακο.Με το στανιο να μπει κανα γκολ ειναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *