Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Και οι ψηλοί αμυντικοί έχουν φαντασία

Ο Ντάνιελ Άγκερ είναι ένας πανύψηλος, Δανός, κεντρικός αμυντικός – τρία χαρακτηριστικά δηλαδή που δεν σε προϊδεάζουν για μια “φαντεζί’ ενέργεια από μέρους του.
Κι όμως…

(Το ξέρω ότι το γκολ μπήκε την Πέμπτη το βράδυ, πριν ακόμα βγει ο Επιτάφιος και ότι τώρα είναι πλέον Τρίτη και το στομάχι σου πάει να εκραγεί, αλλά δεν γινόταν να μην μπει τέτοιο γκολ – τακουνάκι στο el sombrero.
Θα ήταν σαν Πάσχα χωρίς τον Χρήστο Σαντικάι Πέτρο Γαιτάνο ή Βραδυποριακός χωρίς τον Ταλαιπωριακό!)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Europa League, Joga bonito

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ένα (μεγάλο;) ταξίδι ξεκινάει με δυο απίστευτα γκολ

Όπως όλοι, σχεδόν, θα γνωρίζετε η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει την έδρα της στο Σαν Σεμπαστιάν. Το Σαν Σεμπαστιάν είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του ηλιακού μας συστήματος κι ένα από αυτά τα μέρη που όταν τα επισκεφτείς εισχωρούν τόσο βαθιά μέσα στο μυαλό σου που δεν φεύγουν από εκεί ούτε με σφαίρα με Αλτσχάιμερ. […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζινεντίν Ζιντάν, ετών 41

(9/6/2013, Φιλικό παιχνίδι: Θρύλοι Ρεάλ Μαδρίτης – Θρύλοι Γιουβέντους) Ήταν έμπειρος από τα 24 του ήδη – και δεν φταίει η συνοδευτική χαρακτηριστική καραφλίτσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, γι’αυτό το συμπέρασμα. Ήταν ώριμος σε κάθε πάσα, σε κάθε αριστοκρατικό κοντρόλ στον αέρα, σε κάθε τρίπλα, σε κάθε του επαφή με την μπάλα. Το έβλεπες […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλια σχετικά με το “Και οι ψηλοί αμυντικοί έχουν φαντασία”

  1. Ο/Η Jordi λέει:

    Πολύ όμορφο γκολ απ’τον Άγκερ ο οποίος όταν ήταν μικρός είχε για ίνδαλμα τον Τζίμι Τραορέ http://www.youtube.com/watch?v=Mh4aarbLfeA&feature=related .Τουλάχιστον ο Άγκερ σκόραρε στη σωστή εστία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *