Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Στα μπουρδέλα της οδού Λιοσίων

Στο οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανέκαθεν εναλλάσονταν οι μεγάλοι στο ρόλο του νταβά ή της τσατσάς, γιατί όπως γνωρίζουν κι οι πέτρες το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο, όχι τύπου καμπαρέ πολυτελείας αλλά σαράβαλου νεοκλασσικού της οδού Λιοσίων.

Στο οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο νταβάς περιμένει να τελειώσει ο πελάτης – χαζοφίλαθλος γιά να μπουκάρει στο δωμάτιο γιά να τσεπώσει το παραδάκι.

Στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κοπέλες δεν παύουν να προσπαθούν να κρύψουν κανένα δεκάευρο στο σουτιέν τους η στη θήκη της ζαρτιέρας.

Στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, οι κοπέλες δεν έπαψαν ποτέ να ψάχνουν γιά μιά έξτρα βίζιτα ειδικά προς το τέλος της σεζόν όπου κάποιοι πελάτες πρέπει να φύγουν γιά άλλες γειτονιές και κάποιοι άλλοι να μείνουν.

Στο μπουρδέλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως σ όλα τα μπουρδέλα του κόσμου δεν υπάρχουν “παρθένες” ούτε καν μωρές.

Στο μπουρδέλο του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχουν χαζοπελάτες που θεωρούν πως οι νταβάδες είναι καλοί ανθρώποι, ή τέλος πάντων καλύτεροι απ τους άλλους νταβάδες

Στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, οι πελάτες φαντασιώνονται πως οι κοπέλες θα παρατήσουν το βούρκο στον οποίον έχουν κυλήσει και κάποια μέρα θα παντρευτούν, θα κάνουν οικογένεια, θα μαντάρουν κάλτσες και θα μαγειρεύουν παστίτσιο

Στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο κανείς δεν έρχεται γιά να πηδήξει.

Ολοι έρχονται γιά να δούν ποδόσφαιρο.

Η τουλάχιστον έτσι νομίζουν …

ΥΓ. Στα μπουρδέλα της οδού Λιοσίων δεν υπάρχουν κοπέλες

Ποτέ δεν υπήρχαν …

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ελληνικό ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Οι φυλές των Ελλήνων φιλάθλων

Το σομπρέρο πιστό στην παράδοση που το θέλει να κάνει σοβαρή έρευνα και να ασχολείται με κοινωνιολογικά θέματα ανοίγει σήμερα τον φάκελο “Έλλην φίλαθλος”. Ποιες είναι οι κύριες κατηγορίες των Ελλήνων φιλάθλων; Ποια τα χαρακτηριστικά τους; Μείνετε στους δέκτες σας. Ο κουπονάκιας (aka στοιχηματάκιας) Ηλικία: Συνήθως έχει πατήσει τα δεύτερα -άντα και βάλε. Εμφάνιση: Τον […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο άνθρωπος που χάθηκε στην ομίχλη

Όσοι παρακολούθησαν προχθές την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός έγιναν μάρτυρες της πιο κακιασμένης ομίχλης που έχει συναντήσει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως είναι δυνατόν να στερεί αυτό το φυσικό φαινόμενο από όλους εμάς το δικαίωμα να δούμε μπαλίτσα και φυσικά πως είναι δυνατόν ο επιστήμονας διαιτητής να σκέφτεται επί 30 – και βάλε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 σχόλια σχετικά με το “Στα μπουρδέλα της οδού Λιοσίων”

  1. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Καλημέρα σε ολους, καλή εβδομάδα

    Παλικάρι που έγραψες το κείμενο, ειλικρινά μπράβο σου. Πολύ ωραίο και πολύ εύστοχο. Τοσο για τους νταβάδες όσο και για τις φωνές των παρθένων.Μου θυμισες την εκφραση “χθεσινοι π..δες, σημερινοι κ…μπαράδες”. Βαρεθηκα να διαβάζω από τους δημοσιογράφους, ακόμα και από σοβαρούς, ότι περιμένουν από τους μεγάλους να καθαρισουν τη διαιτησία. Γιατι να καθαρισουν κατι που μπορούν να ελέγχουν; Βαρέθηκα να ακούω φωνές διαμαρτυριας από αυτούς που βολεύονται με ότι περισσευει και νομιζουν οτι αυτό τους καθιστά περιστεράκια. Αυτών που το πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι “γιατί αυτοί και όχι εμείς”.

    Μπάλα θελω να δω, εστω και κακής ποιοτητας. Φαντάζομαι οτι ολοι αυτό θέλουν. Επισης, επειδη μοιαζεις για σοβαρό άτομο, πιθανότατα θα ξέρεις ότι το ποδόσφαιρο δεν αρρώστησε επι Κόκκαλη ουτε καν επι Βαρδιννογιάννη και ας τσακώνονται τα παιδακια ενθεν και ενθεν. Πάντοτε άρρωστο ηταν, απλά η αρρωστια υποτροπιάζει οσο την αφηνεις στην ησυχια της και δεν την αντιμετωπίζεις. Μέχρι να χτυπήσει ζωτικό όργανο. Δεν ξερω αν ειμαστε κοντά ή μακριά από εκείνη την ημέρα.

    Και πάλι συγχαρητήρια.

  2. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Μα … νομίζω το γράφω καθαρά

    “ΥΓ. Στα μπουρδέλα της οδού Λιοσίων δεν υπάρχουν κοπέλες

    Ποτέ δεν υπήρχαν …”

  3. Ο/Η RED WHITE STAYROS λέει:

    Εισαι σωστός, ό,τι πιο σωστό διάβασα μέσα απο τον καταιγισμό ολων αυτών των ημερών. Οντως, ποτέ δεν υπήρχαν. Τραγική διαπίστωση, αλλά ετσι είναι.

  4. Ο/Η Chris λέει:

    exarchioti kentises…poly kalo

  5. Ο/Η kaliteros λέει:

    Ρε παιδιά και η μπάλα το ίδιο σκατά είναι με οτιδήποτε άλλο στην ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-Ελλάδα.
    Άχρηστοι-άσχετοι-βολεμένοι άνθρωποι βγάζουν λεφτά απο το ποδόσφαιρο, δουλεύοντάς μας.
    Άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι πρόεδροι,
    άσχετοι-άχρηστοι απατεωνίσκοι ιδιοκτήτες,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι παράγοντες,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι προπονητές,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι τεχνικοί διευθυντές,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι μάνατζερς,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι διαιτητές,
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι ποδοσφαιριστές
    άσχετοι-άχρηστοι-απατεωνίσκοι δημοσιογράφοι,
    όπου και όπως βολευτεί ο καθένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *