Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Σέντρες υπάρχουν

12+1 σκέψεις (μέχρι 140 χαρακτήρες) από το χθεσινό Τότεναμ – Μίλαν, το οποίο περιέγραψε ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος:

  • Θέλω να γνωρίσω αυτόν τον προπονητή που όταν ήταν μικρός ο Κράουτς, τον είδε έτσι δυο μέτρα στέκα και του είπε “φίλε, εσύ είσαι για μπαλίτσα”.
  • Ο Θεοφιλόπουλος βλέπει φαντασία εκεί που δεν υπάρχει φαντασία. Κι αυτό αν το καλοσκεφτείς είναι ..φαντασία!
  • (Ευκαιρία Ρομπίνιο): Η φάση ξεκίνησε απ’ τον Πάτο της Μίλαν και τέλειωσε με τον ..πάτο της Τότεναμ.
  • Το σύστημα της Τότεναμ στα στημένα είναι: “Ψάξτε την σημαδούρα”. Ο Κράουτς παίζει τον ρόλο της σημαδούρας.
  • Αν το ΔΝΤ καταλάβαινε τις περιγραφές της κρατικής τηλεόρασης αμφιβάλλω αν θα μας δάνειζε ακόμα και με επιτόκιο 20%.
  • Μην κατηγορείτε τον Κράουτς. Δεν φταίει αυτός κατά βάθος. Κάνει διπλάσια ώρα απ’ το φυσιολογικό για να επικοινωνήσει με τα άκρα του.
  • 11 στις 10 σκέψεις των ακραίων της Τότεναμ είναι “σέντρα’.
  • Μια φορά ένας Άγγλος ακραίος χαφ ήταν στην γωνία και δεν σέντραρε. Ο μύθος λέει ότι το βράδυ τον κυνήγησε ο Μπέκαμ στον ύπνο του.
  • Αισθάνομαι ότι έχω ακούσει την φράση “σέντρα προς τον Κράουτς που κάνει όμως επιθετικό φάουλ” περισσότερες φορές απ’ όσες αντέχει ένα αυτί.
  • Η πρώτη σκέψη του Αμπατε με το που μπήκε ο Μπέιλ: “Τώρα μαλάκα μου τρέχουμε…”.
  • Μπέιλ και Λένον είναι τόσο γρήγοροι που η μόνη περίπτωση να τους φτάσει ο Νέστα σε σπριντ είναι να χρησιμοποιήσει βέσπα.
  • Ο Άγγλος θα ανακαλύψει τρόπο να κάνει σέντρα ακόμα και σε μια στιγμή που είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει σέντρα.

Επίλογος:

  • Κάπου στην Ιταλία σήμερα το βράδυ ο Μπερλουσκόνι θα ..παραγγείλει δυο 17χρονες Αγγλίδες για εκδίκηση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Champions League, Πίτσα, μπύρα, καναπές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όταν η Ιταλία κυριαρχούσε και το ντέρμπι του Μιλάνου καθόριζε ευρωπαϊκούς τίτλους

Αν υπάρχει μια χρονιά πλήρους ιταλικής κυριαρχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτή ήταν πιθανότατα το 2002-03. Το Καμπιονάτο εξακολουθούσε να μαζεύει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, τα γήπεδα γέμιζαν σε μεγάλο βαθμό, ενώ στους πάγκους βρίσκονται ορισμένα ονόματα που καθόριζαν τις εξελίξεις. Για να έχουμε ένα δείγμα γραφής, η 4η της βαθμολογίας Λάτσιο είχε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκεί ψηλά στο Μπερναμπέου

Όλα είναι θέμα οπτικής. Η Μάλμε εγκατέλειψε το Τσάμπιονς Λιγκ με 3 βαθμούς μόλις, αλλά κυρίως με γκολ 1-21 στα οποία μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά το χθεσινό 8-0 στο Μπερναμπέου. Η αγαπημένη ομάδα του Ζλάταν (που γύρισε στην πατρίδα του και την πλήγωσε σκοράροντας κι αυτός για να φτάσει το παθητικό στο “21”) έχει κάνει […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 σχόλια σχετικά με το “Σέντρες υπάρχουν”

  1. Ο/Η Draculas λέει:

    Αρκούσε η μεταδοση του τιτάνα Αλέξανδρου για να δω με mute και αυτον τον αγώνα. Και μην τον ξαναπείς Αλέκο, θα εκνευριστεί

  2. Ο/Η charlie λέει:

    Εγώ το ανάποδο: μπορώ πλέον -αν περιγράφει ο ΑΛΕΚΟΣ- να μαυρίσω τομοντράστ στην οθόνη και να ακούω απλώς να λέει αυτά τα απίθανα που λέει.
    Βέβαια με εικόνα γίνονται ακόμα καλύτερα γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτά που λέει δεν έχουν πολύ συχνά καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε.

  3. Ο/Η EXARCHIOTIS λέει:

    Αυτή είναι η καλύτερη Τότεναμ όλων των εποχών κυρίες και κύριοι! Τύφλα να χει ο Αρντίλες, ο Χοντλ, ο Αρτσιμπαλ, ο Λίνεκερ και όποιος άλλος διαφεύγει απ τον Αλέκο!

  4. Ο/Η balkou λέει:

    O Κόρλουκα ποιός είναι?

  5. Ο/Η Chris λέει:

    Ayth htan h Tottenham h tromerh me to kayto White Hart Lane?? Den 8ymamai mats stous 16 tou Ch.L. pou h amyntikh tetrada twn ghpedouxwn na mnh perase oute mia fora thn mesaia grammh. Tetoio catenaccio oute h Inter tou Mourinho apenanti sthn Barca sto Camp Nou + h Inter tou Herrera thn dekaetia tou 60. Mono to man tou man ston Slowdorf emene na symplhrw8ei to glyko.
    PS. Nomizw h Milan aksize na perasei, isws einai kalytera omws etsi. Na sygkwntrw8oume sto prwta8lhma, gt etsi k alliws sto Ch.L. den mporousame na pame makria.

  6. Ο/Η panagos λέει:

    Τουλαχιστον με τον αλεκαρα γελαμε και λιγο,με τους αλλους τους ψευτοσοβαρους που -και καλα- ξερουν απο μπαλα και βγαζουν συστηματα 2-6-3-1 (!!!!!!!!!!!!!!!) θα ασχοληθει ποτε κανεις?

    Ειναι και πολυ καλοι παιχτες στο στοιχημα απ’οτι ακουγεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *