Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Ούτε στον εχθρό σου τέτοια πίκρα

http://www.youtube.com/watch?v=1f2TheVanZU

Η Φλαμένγκο μετά το κάζο της περασμένης εβδομάδας αντιμετώπιζε την αδιάφορη Λανούς με το ραδιοφωνάκι στο χέρι, καθώς ήθελε το Χ σε ένα ματς που κι οι δυο ομάδες (Ολίμπια και Έμελεκ) με νίκη έπαιρναν το πολύτιμο δεύτερο εισιτήριο. Οι Βραζιλιάνοι έκαναν τα πράγματα εύκολα από νωρίς, καθώς μόλις από το 17′ πήραν προβάδισμα με τον Γουέλιντον και μέχρι το 49′ είχαν κάνει το σκορ 3-0 με τον Ντέιβιντ και τον Λουίζ Αντόνιο. Από εκεί και πέρα το άγχος είχε μεταφερθεί στο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Σε έναν αγώνα που έγινε χαμός, με ανατροπές. Η Ολίμπια προηγήθηκε στο 45′ και η Έμελεκ ισοφάρισε με τον Μάρκος Μονταΐνι για να δώσει ελπίδες στους ηρωικούς εκδρομείς της. Κάπου εκεί στην Φλαμένγκο άρχισαν να παίρνουν θάρρος, και να ζουν μια νύχτα που δεν θα ξεχάσουν εύκολα. Όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν για τους Βραζιλιάνους μέχρι που στο 87′ ο Άνχελ Μένα έκανε το 1-2 παγώνοντας τους Βραζιλιάνους και σκορπώντας ευτυχία στους οπαδούς της Έμελεκ. Οι εναλλαγές όμως δεν είχαν τελειώσει εκεί. Ενώ οι παίκτες της Φλαμένγκο άλλαζαν φανέλες και αποχωρούσαν στενοχωρημένοι, μετά από κόρνερ ο Πάμπλο Σεμπάγιος έγραψε το 2-2 στο 91′ με τους παίκτες της Φλαμένγκο να αρχίζουν να πανηγυρίζουν την πρόκριση και τους οπαδούς να χορεύουν στις κερκίδες.

Μόνο που το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα η Έμελεκ κέρδισε κόρνερ και ο Κινιόνες έγραψε το 2-3 δίνοντας οριστικά την πρόκριση στην ομάδα του Εκουαδόρ και φέρνοντας πλέον δάκρυα στους Βραζιλιάνους. Τα πλάνα με τις παράλληλες μεταδόσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικά και αν δεν σας αρκούν, κάποιοι όχι-και-τόσο-φίλοι της Φλαμένγκο τα μάζεψαν όλα σε ένα βίντεο που κανείς οπαδός της Φλαμένγκο δεν θα ήθελε να δει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

βιντεοθεραπεία, ποδόσφαιρο Λατινικής Αμερικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η κατάρα του Γκαραμπάτο

Όσοι ζουν με λογική και ρεαλισμό ξέρουν ότι δεν υπάρχουν γούρια και μεταφυσικά φαινόμενα στο ποδόσφαιρο, οι υπόλοιποι ξέρουμε ότι αυτό είναι ψέμα. Έτσι και στην περίπτωση της Αμέρικα της Κάλι, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Κολομβίας μετά την Μπογκοτά. Η Αμέρικα είναι μια από τις πιο σπουδαίες ομάδες της χώρας, τρίτη σε τίτλους πίσω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας

Όλοι όσοι μικροί ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιριστές, ζουν στο μυαλό τους το ιστορικό γκολ που θα τους έκανε διάσημους. Το κρίσιμο γκολ που θα χαρίσει έναν τίτλο, μια μεγάλη νική. Η χαρά, η δόξα, η αποθέωση όλα μαζί σε μια στιγμή και μετά έρχεται το άνοιγμα των ματιών και η επιστροφή στην πραγματικότητα. Υπάρχουν όμως […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *