Ο γύρος του κόσμου με ένα σομπρέρο

Από τα VIP

Ένα ενδιαφέρον hashtag εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο τούιτερ μαζί με φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χρήστες από διάφορα μέρη πόσταραν τις φωτογραφίες από τις χειρότερες θέσεις σε ποδοσφαιρικά γήπεδα στις οποίες έχουν βρεθεί μαζί με το ταγκ #worstseatsinfootball. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και κάποιοι από εμάς σίγουρα θα μπορούσαν να προσφέρουν τις δικές τους εμπειρίες από ελληνικά γήπεδα.

Ξεκινήσαμε με το στάδιο της Καμπούρ από την Ολλανδία και συνεχίζουμε από μία εξαιρετική θέση στο ιστορικό Γκούντισον Παρκ την έδρα της Έβερτον. Στο πρώτο μεσολαβούν κάγκελα και συρματοπλέγματα, ενώ το γήπεδο στο Λίβερπουλ θα μπορούσες να το πεις και χαμηλοτάβανο. Το εισιτήριο εκεί κοστίζει 36 λίρες.

Συνεχίζουμε και πάλι με Ολλανδία και ίσως οι οπαδοί του Ολυμπιακού να ήταν τυχεροί αν πριν μερικά χρόνια είχαν κάτσει στις συγκεκριμένες θέσεις του Άμπε Λένστρα. Δεν είναι τυχαίο πάντως ότι στην συγκεκριμένη φωτό δεν υπάρχουν οπαδοί της Χέρενφεν σε αυτές τις θέσεις, καθώς μπορείς να δεις περίπου το 5% του αγωνιστικού χώρου.

Επιστρέφουμε και πάλι στο Λίβερπουλ, αυτή τη φορά για τη 2η ομάδα της πόλης που έχει και το όνομά της. Και αν δεν είδατε τίποτα από τον αγώνα, υπάρχουν και τα αθλητικά το βράδυ. Θα έχετε να λέτε όμως ότι πήγατε στο Άνφιλντ και τραγουδήσατε το You’ll never walk alone.

Εδώ έχουμε πάλι Άγγλους οπαδούς, αυτή τη φορά όμως εκτός χώρας. Εκδρομείς της Γιουνάιτεντ στο Γκρότσλιν που θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι, επειδή δεν έχουν βρεθεί στις υπέροχες κερκίδες του Εδεσσαϊκού τις οποίες και έχω βιώσει. Άγνωστο το πόσο πλήρωσαν, ο τύπος πάντως που ανέβασε τη φωτό δήλωσε ότι πέρασε καλά μια που είχε πιει πολύ βότκα πριν το ματς.

Αν πάλι είσαι στο Νόριτς, μπορείς με 30 μόλις λίρες να έχεις αυτή την θέα. Μια από τις πολλές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην οποία μία κολώνα βρίσκεται καταμεσής. Το φαινόμενο της κολώνας είναι σύνηθες στα περισσότερα σκεπαστά γήπεδα και άκρως προβληματικό. Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να είναι χειρότερα, αφού κάποιος που ήθελε να ζήσει ένα Old Firm ντέρμπι, πλήρωσε 40 για να είναι σε αυτή τη θέση στο Σέλτικ Παρκ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γήπεδα, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Πάπας του Πόρτο: η ιστορία του αμφιλεγόμενου Πίντο ντα Κόστα

Λίγοι άνθρωποι στην Ευρώπη μπορούν να περηφανεύονται ότι διοικούν τον ίδιο σύλλογο για πάνω από 30 χρόνια. Από αυτούς, κανείς δεν έχει τις επιτυχίες, την ιστορία και την πορεία του Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα, του ανθρώπου που στα 82 του χρόνια συνεχίζει να βρίσκεται επικεφαλής της αγαπημένης του ομάδας, της Πόρτο. Ο άνθρωπος πίσω […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένας νόμος που ίσως αλλάξει πολλά

Η αίθουσα ήταν κακοφωτισμένη και με διάσπαρτες, παλιές, ξύλινες καρέκλες. Είχε αρχίσει να γεμίζει εδώ και ώρα με κάθε λογής ανθρώπους. Στα πρόσωπά τους ήταν έντονα διακριτό πως κάτι τους βασάνιζε. Κάτι τους έτρωγε. Ήθελαν να μιλήσουν, να το βγάλουν από μέσα τους και γι’ αυτό βρίσκονταν εκεί. Μπροστά από τις διάσπαρτες καρέκλες υπήρχε ένα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 σχόλια σχετικά με το “Από τα VIP”

  1. Ο/Η makattacks λέει:

    εκείνη η ΑΕΚ τι ομαδάρα θέε μου, τι μπάλα, Κωστής, Κετσπάγια, Τσιάρτας, ΣΑΒΕΒΣΚΙ… κρίμα 🙁

  2. Ο/Η balkou λέει:

    A, λέω κι εγώ πώς σου’ρθε να κάνεις λίγο μετά θέμα με το γήπεδο της Γιουβέντους… Αν και δε βλέπω φωτό των διάσημων tiranti…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *