Είναι αργά για δάκρυα Δημητράκη…

  [2 Σχόλια]

Φαίνεται το κλίμα των ημερών έχει συγκινήσει και τους ποδοσφαιριστές, δεν εξηγείτε αλλιώς ότι μετά τον Στελάκη, και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε δακρύβρεχτες δηλώσεις.
Δημήτρη, έκανες μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ και το ξέρεις πρώτα εσύ. Τα λεφτά της μεταγραφής σου δώσανε 6μηνή παράταση στο Ιωάννη Γούμενο, (αν δεν είχες πουληθεί θα ερχόντουσαν Βεζυρτζής – Οικονομίδης νωρίτερα). Αρνήθηκες να γίνεις ήρωας στην Θεσσαλονίκη, αρνούμενος την μεταγραφή. Προτίμησες να πηγαίνεις στην Πολίχνη κρυμμένος για καφέ, να σε κυνηγάνε, αντί να περπατάς περήφανος στην Αριστοτέλους. Έκλεινες το τηλ. σου σε παράγοντες και συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την μεταγραφή σου, ενώ 2 μέρες νωρίτερα διέψευδες ότι θα έφευγες. Φυγαδεύτηκες από την πίσω πόρτα του Ελ. Βενιζέλος, όταν μια παρέα ΠΑΟΚτσήδων κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να σε φέρει πίσω, ορκίστηκαν στο μνημείο των Τεμπών για αυτό. Εκτέλεσες ένα σημαδιακό πέναλτι στο 1ο παιχνίδι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ . Και το χειρότερο; Τα έκανες αυτά μετά από 300.000 που εισέπραξες από έρανο των απλών ΠΑΟΚτσήδων, χωρίς ποτέ να αποσύρεις την προσφυγή σου.
Κάνει εντύπωση ότι μετά απο 2 χρόνια ακόμα συζητάμε αυτό, ο Σαλπιγγίδης πραγματικά δεν έκρυψε το γεγονός ότι μετάνιωσε για αυτά που έκανε και είναι προς τιμή του αυτό. Είναι επίσης τιμή για τον ΠΑΟΚ ένας απο τους 3 αρχηγούς του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν γίνεται να δoθεί, έτσι εύκολα άφεση…
Δημήτρη Σαλπιγγίδη, θέλεις όντως να γυρίσεις στον ΠΑΟΚ;

Επέστρεψε 300.000 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή βάλτα στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ζήτησε δημόσια συγγνώμη απο τον λαό του ΠΑΟΚ, και ονομαστικά σε αυτούς που αρνήθηκες να συναντήσεις στο Ελ. Βενιζέλος.
Υπέγραψε με το συμβόλαιο που είχες πριν φύγεις και όχι μεγαλύτερο.

Και τότε, ίσως, αν μας δείξει και ο Ζαγοράκης ότι θέλεις όντως να γυρίσεις πίσω, ίσως σε δεχτούμε…

2 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 nick_shortjohn // 17 Απρίλιος, 2009 στις 20:13

  Ποτέ ξανά κοντός, άμπαλος, χασογκόλης στον ΠΑΟΚ! Το μόνο που αποδεικνύει ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ είναι ότι χάνει με το τσουβάλι τα γκολ και βγαίνει ο ΠΑΟΚ 2ος! Ας κάτσει εκεί να μας βγάζει 2ους! Το σωσίβιο του Γούμενου, που τσέπωσε τα λεφτά του κόσμου, που κρυβόταν σαν τον Παλαιοκώστα, που έκανε προσφυγή ενώ διαλυόταν η ομάδα… Να μην τον παρακαλάει κανείς!

 • 2 balkou // 22 Απρίλιος, 2009 στις 17:06

  α δεν έχουμε μόνο εμείς ΑΕΚόμετρα, υπάρχουν και τα ΠΑΟΚόμετρα… 🙂

  Καλά έκανε και πήρε τα λεφτά που’χε δουλέψει.
  Καλά έκανε που δεν κάθησε να δουλέψει με πρόεδρο τον Γούμενο.
  Αν έμενε, δε θα προσέφερε σωσίβιο σωτηρίας στον Γούμενο? Μιλάμε για κατάσταση lose-lose.

  ΥΓ Α, επίσης, γιατί στα προηγούμενα 2 Πάσχα που ήταν πάλι στην Πολίχνη (ή σε όποια άλλη περίπτωση ήταν, που ήταν αρκετές φορές) δεν είχαμε το φιλικό «πέσιμο» για τα «ρέστα»?
  ΥΓ2 Καλύτερα να μη γυρίσει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Ας μείνετε με τους Μπακαγιόκους…

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>